Pelgrimspad - LAW 7

Accommodatiesoort: B&B

De Wiel
Nieuwkuijksestraat 76
5253AJ Nieuwkuijk
Tel: (0)73-5114450/(0)6-13756721


Contact

Bed & Breakfast 'De Wiel' is genoemd naar de Nieuwkuijkse Wiel, een dichtbij gelegen ven dat is ontstaan tijdens een dijkdoorbraak in december 1880, als gevolg van de hoge waterstand van de Maas en een zware storm.
Onze Bed & Breakfast is landelijk gelegen, dichtbij het Nationaalpark Loonse & Drunense Duinen, dijken en polders langs de Maas, het vestingstadje Heusden en de bourgondische stad 's-Hertogenbosch.

In de schitterende omgeving zijn tal van prachtige wandel- en goede fietspaden. Onze fietsen staan gratis tot uw beschikking. Fietsen die u zelf meebrengt kunnen in de afgesloten stalling staan. Voor elektrische fietsen kunt u gebruik maken van een oplaadpunt.
Het rookvrije en comfortabel ingerichte appartement is vrijstaand en beschikt over een eigen terras. Het heeft een royale woonkamer met open keuken, een slaapkamer met twee uitstekende bedden, douche en apart toilet.

Ideaal voor wandelaars van het Pelgrimspad, Hertogenpad en Grensdijkjespad of voor fietsers die de omgeving willen verkennen langs de vele, mooie routes (o.a. via fietsknooppunten) of deelnemers aan de Drunense fietsvierdaagse of De Leyetocht

Gasten die een meerdaagse wandelroute volgen, kunnen wij, in overleg en tegen geringe kosten, vanaf de stopplaats en de volgende dag weer naar de startplaats binnen de gemeente Heusden (Nieuwkuijk is een van de dorpen binnen de gemeente Heusden) vervoeren.
In de directe omgeving zijn verschillende horecagelegenheden en een supermarkt (1,5 km.).