Pelgrimspad - LAW 7

Accommodatiesoort: B&B

B&B In het Hofke
Grijzegrubben 94
6361GN Nuth
Tel: +31(0)45-5244754
www.willemfermont.nl/B&B/indexb&b.html

Contact

Het Hofke ligt op 200 meter van het Pelgrimspad en op 600 meter van het Pieterpad.

Een overnachting kost € 32,50 op basis van een gedeelde kamer voor twee personen. Voor alleengaanden kost een kamer € 37,50. Hierbij is inbegrepen ontbijt en toeristenbelasting (€ 1,20). Het is mogelijk tegen een geringe vergoeding een lunchpakket mee te nemen. Ook (wandel-)gasten die slechts één nacht verblijven zijn zonder extra kosten welkom.

Het Hofke ligt heel landelijk. De B&B bestaat vanaf het jaar 2000. Er zijn diverse eetgelegenheden op 2-3 km in het centrum van Nuth en in Schimmert. Eventueel is een fiets beschikbaar of wordt vervoer op andere wijze geregeld. In de B&B is een magnetron en waterkoker beschikbaar voor de gasten.

Het Hofke is een buitengewoon charmante, landelijk gelegen Limburgse Carréboerderij waarvan de geschiedenis minstens teruggaat tot de 16de eeuw. Er is een prachtige binnenhof en de boerderij is omgeven door rustieke weiden en boomgaarden in het Limburgs Heuvelland. Vanaf de voordeur loop je direct een holle weg op, richting Pelgrimpad en Pieterpad. Onze gasten hebben behalve hun kamer de beschikking over een gedeelde gastenbadkamer, een zitkamer en legio beschutte of rustieke zitplaatsen rond de boerderij en op de hof. Willem en Josje Fermont ontvangen hun gasten graag in huiselijke kring en delen graag verhalen en ontbijt aan de keukentafel. We houden het graag klein en rustig. Wifi is beschikbaar.