Trekvogelpad - LAW 2

Accommodatiesoort: kampeerplek

Allure Park De Zeven Linden
Zevenlindenweg 4
3744BC Baarn
Tel: +31(0)35-6668330
www.dezevenlinden.nl

Contact

Wandelend over het Trekvogelpad loopt u door prachtige natuur. U maakt kennis met diverse type landschap . Het gebied tussen Baarn en Lage Vuursche biedt echter veel meer en het zou zonde zijn als u daaraan voorbij loopt. Kortom, even een plek om bij stil te staan en wat langer te verblijven.
Allure Camping De Zeven Linden is de ideale stop om een of meerdere nachten te verblijven. Het voormalige kampeerterrein van Staatsbosbeheer ligt direct aan het Trekvogelpad. U kunt met uw eigen kampeermiddel kamperen, een trekkershut huren of overnachten in een Wooden Shelter. Dit geeft u de mogelijkheid om Paleis Soestdijk, Kasteel Groeneveld , Hoeve Ravestein , Lage Vuursche en Vorstelijk Baarn uitgebreid te bezoeken.
Op 500 meter afstand is er een goed restaurant om te dineren . 's Morgens kunt u in het vergeet winkeltje van het kampeerterrein vers gebakken broodjes, een krant en cappuccino halen voor uw ontbijt of lunch. Buiten het kampeerseizoen blijft het mogelijk (in overleg) om een verwarmde Wooden Shelter te huren of gebruik te maken van verharde camperplaatsen.
Er zijn nog meer mooie wandelingen zoals:
-NS route Hollandse Rading-Baarn
-Koninklijke route
-Westerbork pad